Archive for July, 2009

Yuna – Rocket

You’re like a rocket in my mind
That’s waiting to define everything about me no one knew
And you stick like a poster on my wall
As if you dont wanna move

I got no money in my pocket
Nobody to rock with but you
But you know me I don’t seem to roll
Somehow we managed to get through

People come and people go
And people gonna come some more
They pick a fight
But it’s alright
At least I get to see you tonight
Tonight

I can’t believe we almost got famous for nothing baby
You came the last minute of — to save me
I can’t believe we almost got paid for nothing baby
Cause even if they go away
I got the feeling that you’re gonna stay

It’s like I’m picking up a miracle off the sidewalk
Like kitten in the box
Don’t contemplate yourself, you say
Cause you’re all you’ve got
I’m a — and pathetic
At the same time unlike you
Baby you’ve got no move
And you think I’m good at what I do

People come and people go
And people gonna come some more
They pick a fight
But it’s alright
At least I have you home tonight
Tonight

I can’t believe we almost got famous for nothing baby
You came the last minute of — to save me
I can’t believe we almost got paid for nothing baby
Cause even if they go away
I got the feeling that you’re gonna stay

You’re like a rocket in my mind
Waiting to define everything about me
You’re like a poster on my wall
Sticking, don’t wanna fall
As if you dont wanna move

ni lagu yuna yang 1st aku denga. mula2 aku tak tau pun dia orang melayu. jumpa kat myspace orang. skali da search kat youtube… melayu daaa… suara budak nih sangat rare terutama dikalangan artis melayu. orang kata macam norah jones? macam lenka pun ada gak aku rasa. hmm.. layan beb. tapi.. aku sangat tak ske lagu “dan sebenarnye” version full yang slalu kluar kat radio tu. aku lagi ske version demo. sebab, muzik yang band dia main, tak best. spatutnya bleh buat lagi kreatif dan best dari tu. part dia goreng, drum dia… adeh… tak leh masuk. tak paham knape adik aku ske sangat version tu.

Advertisements

tidur..

sibuk… tak sempat sempat nak buat post baru. kengkadang teringin gak nak buat post baru setiap kali pegi mana mana. tapi apakan daya.. rumah sewa company takda internet. kat ofis lak line tak clear. yelaa…. PC duduk depan meja consultant. segan laa nak duk men tenet  je lelame. baru baru ni, PC tu terbako. nak gi cc lak, malas. dan.. kehadiran pelbagai propaganda, membuatkan aku bertambah tambah malas nak menaip. kusut. serabut.

jadi…. dengan ini aku mengishtiharkan, aku sedang tidur… ZzzZZzz..