Aplikasi WordPress untuk Blackberry

Dengan penuh kejakunan serta level curiousity mencapai tahap zirafah, aku menulis post ini menggunakan blackberry torch. Yelah.. Kelmarin kan semangat berblog dah datang sekejap menjenguk encik raksasabiru yang dah lama tidur. Hehehe..

Jika anda juga pengguna blackberry dan ingin mendapatkan application wordpress di dalam telefon anda, boleh download kat sini >> WordPress untuk Blackberry, menggunakan telefon berryhitam anda.

Agak cool jugak lah apps ni bagi bloggers noob macam aku. Selamat mencuba!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: